TIE ONNEEN SYNTYY AUTTAMISESTA


Tahdomme auttaa, tuottaa iloa ja onnen hetkiä hyvän harrastuksen parissa.

Tahdomme vaeltaa avoimin mielin, tutustua maailmaan, ihmisiin ja kulttuureihin.

Tahdomme tehdä tästä jatkuvaa ja mahdollistaa myös sinun osallistumisesi.


Auttaminen

Vaellus

ILOA AUTTAMISESTA

Varainkeruun tavoitteena on tarjota lapsille ja nuorille tasapuolinen mahdollisuus harrastaa ja kuulua ryhmään. Samalla Ilonhaikki jakaa tietoa ja vinkkejä perusasioista, jotka tuovat elämään voimia ja osallisuutta.

Keräämme varoja Suomen Partiolaisten Partion Ystävät -rahastoon. Rahastoon kerätyillä varoilla tuetaan vähävaraisten lasten partioharrastusta Suomessa.

Auta muita

Onnen avain, vastakohta kiusaamiselle

Tee onnelliseksi – Tuu onnelliseksi

Harrasta

Kaikille mahdollisuus harrastaa

Monipuolinen partioharrastus

Liiku luonnossa

Retkeilyä ja kuntoilua

Luonnon kunnioittaminen

Nuku hyvin

Unen merkitys

Aikaa palautumiselle

HAIKKI

Haikkimme tavoiteena on vaeltaa kevätkesällä 2022 noin 800 kilometrin reitti Ranskan Saint-Jean-Pied-de-Portista Espanjan Santiago deCompostelaan. Haluamme vaeltaa avoimin ja auttavaisin mielin ihmisiin, kulttuureihin ja luontoon tutustuen.

Ilonhaikki kaverukset maksavat kaikki haikin matkat, varusteet, majoitukset ja reissun muut kulut itse. Kaikki lahjoitukset ohjataan hyväntekeväisyyshankkeelle.

Valmistautuminen

Camino

Caminon jälkeen

ILONHAIKKI JATKUU

Ilonhaikin ajatuksena on hankkeestamme saatavien kokemusten perusteella rakentaa pysyvä toimintamalli Partion Ystävät–rahaston varainkeruu tavaksi. Haastamme sinut mukaan osallistumaan. Annetaan yhdessä lapsille ja nuorille tasapuolinen mahdollisuus harrastaa.

Toteuta oma Ilonhaikkisi

VIIMEISIMMÄT BLOGI POSTAUKSET

YHTEYDENOTTO

Rahankeräyslupa: RA/2019/1057, Keräyksen järjestäjä: Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry, info@partio.fi, Kerätyt varat käytetään partiotoiminnan tueksi.